THE SEA BEHIND ESTE UN FORUM SPECIAL CREAT PENTRU IUBITORII EDITARII GRAFICE CU AJUTORUL PROGRAMELOR PRECUM ADOBE PHOTOSHOP.
pentru a vizualiza forumul va rugam sa va inregistrati.
Awards
CBOX
Affiliate with us
CREDITS
Skin: Ghislaine
Help: RCR
|
|
Noutati. Anunturi., doar staff`ul
| +irma |
|
out.

Group: Admin
Member No.: 1

|
Aici se vor posta regulat anunturile, schimbarile importante si noutatile de pe forum.
Rank`urile nu au nicio legatura cu _greendreams. Aici incepeti toti de la 0. Daca acolo erati la dream more nu incercati sa gasitit categoria care se potriveste pe acest forum. O sa fim mai atenti si putin mai drastici privind promovarile. Aici sunt 7 rank`uri fara staff, asa ca va mai rog inca o data: nu va asteptati sa fiti la fel ca acolo. Galeriile le postati si cat de repete posibil o sa fiti promovati unde meritati. Aveti rabdare va rog.
Tot aduc aminte de greendreams ptr. ca multi dintre noi acolo am invatat ce e photoshop`ul si nu merita ca numele lui sa fie pierdut. Eu chiar ma atasem de forum -_-
Ok useri, sedere placuta si simtiti-va ca acasa. >:D<
|
|
|
| +irma |
|
out.

|
cu sfaturile lui tinkerbell. >:D< am reusit sa schimbam lemnul si asa mai departe. la pareri va rog sa spuneti ce si cum chiar vreau sa fie totul frumos si sa va placa:D ^_^
|
|
|
| tinkerbell. |
|

Group: Little Fish
Member No.: 3

|
Am redeschis sectiunea de Fan Ficuri si Role Play Game, cum aveam si inainte pe vechiul forum! Spor la postat! Precizez inca o data ca nu aveti nevoie de aprobare din partea staff-ului, deci sper sa scrieti. <3
|
|
|
| bunny |
|
Unregistered

|
Uh am deschis Dolphin`s School ! :x
CLICK.
|
|
|
| +irma |
|
out.

|
6. Cand postati diplomele la 'winners', nu uitati de link`ul care duce spre poll.reguli concursuri
|
|
|
| tinkerbell. |
|

|
!Avem un nou concurs care va dura mai mult si va fi ceva mai complex:Group Championship - click Sper sa va inscrieti si sa participati, va fi ceva interesant! Aplicati aici pentru a va inscrie.
|
|
|
| +irma |
|
out.

|
( Posted Image) Staff`ul theSEAbehind ureaza userilor: PASTE FERICIT!
|
|
|
| tinkerbell. |
|

|
Deoarece am ajuns la 80 de useri de acum inainte se va pune un aplicare urmatoarea regula privind galeriile (si anume deschiderea unei galerii) :
Pentru a deschide o galerie trebuie sa acumulati 15 posturi, dar nu in sectiunea fun, music, diverse etc.
|
|
|
| tinkerbell. |
|

|
Dupa ce am discutat cu Irma am ajuns la o noua regula: Pentru a deschide o galerie trebuie sa acumulati 3posturi, de preferat in sectiunea About us, ca sa stim cu cine avem de-a face (dar este alegerea voastra unde postati.)
Ca sa nu mai fim asa stricti :D
|
|
|
| +irma |
|
out.

|
* Denisa aka. lil`devil, nu mai face parte din staff`ul theSEAbehind, din cauza inactivitatii.
* Pentru cine are alte dubii, ashlee, m-a anuntat pe mine ca revine in vacanta.
* Imi cer scuze ca e intarziere la promovari, imediat ce reusesc sa ma intalnesc cu tink. , rezolvam.
p.s: stati pe aproape.
|
|
|
| +irma |
|
out.

|
Sunt constienta de harababura din acest moment. E cam dezorganizat totul, si ma seaca asta la culme, mai ales ca pierdem timp degeaba si uite asa forumul usor, usor se duce.
Rog staff`ul sa mai raspunda la camera staffului acolo, ca singura nu ma descurc in acest moment. De asemenea rog sa ma anuntati cand o taiati sau pur si simplu cand nu mai vreti sa activati pe forum. Nu se supara nimeni. Exista si o sectiune speciala. ;;)
Dezorganizarea de la Group ma da pe spate in acest moment, asa ca va rog sa mai asteptati pana ce discut cu tink. Nu stiu cand se va intampla asta, dar in fine. Ah mai am de raspuns la cateva pm`uri in leg cu asta, dar din nou rog sa asteptati.
De asemenea si la concursuri e o mare harababura, de care nimeni nu se mai ocupa. Si la Battle...mi se pare asa dezordine...
Idei sunt, am pregatit destule ptr. vacanta cu Ariana, tink, ashlee, dar pana atunci nu putem sa stam pe loc :-?. Nu? De doua, trei saptamani ma chinui sa schimb skinul, ca sa mai ridic putin activitatea si interesul pentru forum, dar inca nu reusesc pentru ca vreau sa modific mai multe la el. Timpul asta...
Daca doriti sa spuneti ceva in legatura cu toate astea, la pareri sau propuneri sunteti asteptati....sau nu neaparat cu toate astea...orice...
Apropo, multumesc celor care mai destind atmosfera pe aici, fie prin c-box ..fie pe la orice...:*. si desigur celor care citesc postul asta. Am mai avut noi caderi de genul si mereu am revenit. ;;)
Si inca ceva, nu vreau sa ma inteleaga nimeni aiurea. Nu sunt suparata pe nimeni, asta mi-ar mai lipsi :)). Doar ca nu am timp sa vorbesc cu fiecare in parte. irma
|
|
|
| +irma |
|
out.

|
La skin mai am de facut retusuri[mai ales intabelul de sus] , dar mai tarziu ca acum trebuie sa plec. La pareri ce va convine ce nu...vreau sa placa ...asa ca am sa tin cont de parerile voastre...mai ales ca nu mi place sa iau decizii de genul, singura :)). Headerul stiu ca e simplu si cam aiurea asa:)), dar capul meu nu mai la PS nu e... nu promit ca-l refac :))), poate doar sa aranjez alea altfel..ca ma cam seaca... o.O nah..poate dupa bac.
si mai am de facut un topic cu credite si sa pun afilierile si oragnizarea pe forum ...
|
|
|
| +irma |
|
out.

|
1. Fara alte comentarii, tinkerbell. a renuntat la forum. Daca doreste oricand sa se intoarca, este bine primita in staff. M-a ajutat mult si ii multumesc. O sa ne fie dor de ea, sigur >:D<.
2. Uratii va rog un 'bine ai revenit' moderatoarei ashlee.
3. Ariana urca pe locul de moderator de azi.
4. Un concurs de director/moderator este pe cale sa inceapa.
|
|
|
| +irma |
|
out.

|
Userii nu mai fac diplome, dar inca pot deschide concursuri daca au idei. Diplomele se fac doar pentru locul I, de acum. Nu cred ca e nicio problema asta deoarce pe Green-Dreams acum mult timp asa se facea. Ariana si unknownfuture se vor ocupa de diplome, dupa cum am scris la Organizare.
La Battles, din nou, exista cineva care se ocupa de diplome. Ashlee si Dutzy. Si tot ele va vor ajuta sa alegeti poze penru battles etc...cum am scris acolo la reguli.
Featured Creations se aleg la 5 saptamani, sau 6 in caz de intervine ceva.
Daca aveti intrebari, nelamuriri, propuneri, nu ezitati.
|
|
|
| +irma |
|
out.

|
|
|
|
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
| |