Image Hosted by ImageShack.us

Pages: (8) « First ... 6 7 [8]  ( Go to first unread post )

Centenarul Arnal, in presa scrisa din Romania
Placid
Posted: Nov 17 2009, 07:37 PM

Editor

Group: Members
Member No.: 18

QUOTE (Daniel F @ Nov 17 2009, 05:39 PM)
In cateva ore, o veste buna: un nou articol despre centenarul Arnal, in presa centrala din Romania. Scris tot de mine.

Câte ore ? rolleyes.gif
Daniel F
Posted: Nov 17 2009, 08:21 PM

Editor

Member No.: 26

"La centenarul lui C. Arnal, tatal lui Pif" (Au centenaire de C. Arnal, le papa de Pif), en "Rost" (mensuel), no. 80 - 81, octobre-novembre 2009, page 65.
Par Daniel Focsa

Il s'agit du troisieme article que j'ai publie dans la presse roumaine cet automne, pour celebrer en Roumanie le centenaire de la naissance d'arnal. Je fus le seul a faire quelque chose pour ca a Bucarest.

Malheureusement, les images que j'avais donne a la redaction n'ont pas ete publies, par manque d'espace. Helas !

(si un ami francais ou roumain peut m'aider, en postant ici les images que j'avais mis sur ziglotron...)
Placid
Posted: Nov 18 2009, 07:09 AM

Editor

QUOTE (Daniel F @ Nov 17 2009, 08:21 PM)
"La centenarul lui C. Arnal, tatal lui Pif" (Au centenaire de C. Arnal, le papa de Pif), en "Rost" (mensuel), no. 80 - 81, octobre-novembre 2009, page 65.
Par Daniel Focsa

Il s'agit du troisieme article que j'ai publie dans la presse roumaine cet automne, pour celebrer en Roumanie le centenaire de la naissance d'arnal. Je fus le seul a faire quelque chose pour ca a Bucarest.

Malheureusement, les images que j'avais donne a la redaction n'ont pas ete publies, par manque d'espace. Helas !

(si un ami francais ou roumain peut m'aider, en postant ici les images que j'avais mis sur ziglotron...)

Un articol foarte frumos si emotionant. Pâna când putem transfera si aici imaginile articolului, el poate fi citit pe Ziglotron.

« Revenind la Arnal, este de admirat capacitatea acestui artist de a cultiva umorul si de a aduce bucurie prin lucrarile sale, dupa toate încercarile prin care trecuse. A aduce bucurie, iata o sintagma la care cred ca trebuie meditat. »

Repet, un articol foarte frumos si lipsa ilustratiilor întaresc puterea cuvântului - acest al treilea articol în presa generalista si centrala româneasca este un exemplu care ar fi fost bine sa fie urmat si de presa franceza.
Daniel F
Posted: Nov 18 2009, 11:01 AM

Editor

Multumesc mult (fain, pe limba lui Santrio biggrin.gif ), Placid, pentru aceste aprecieri. Eu trimisesem la redactie si doua foto cu Arnal, si un desen alb negru cu Pif si Minitehnicus. Mi-a parut foarte rau ca nu au aparut, pana acolo incat am fost pe punctul sa renunt la colaborarea cu aceasta revista (unde mai publicasem cateva articolase).

Ca un fapt inedit, as vrea sa mentionez ca nici pentru articolul din "Rost", ca si nici pentru articolul din "Ziarul Financiar" ori pentru cel din "Observatorul militar", toate despre centenarul Arnal, NU AM LUAT NICIUN BAN. (halal afacerist sunt...)
Hercule
Posted: Nov 18 2009, 12:08 PM

Editor

Member No.: 12

QUOTE (Daniel F @ Nov 18 2009, 11:01 AM)
NU AM LUAT NICIUN BAN. (halal afacerist sunt...)

Pai te putem ajuta aici pe forum si iti dam ban laugh.gif

Lasind gluma la o parte, mi-a placut mult articolul. Felicitari Daniel si la mai multe.

Imaginile articolului de pe ziglotron:

user posted image

user posted image

PS. Limba lui Santrio îi cea mai faină. Aşa no !
Daniel F
Posted: Nov 18 2009, 12:32 PM

Editor

Multumesc Hercule !
Placid
Posted: Nov 18 2009, 03:51 PM

Editor

QUOTE (Daniel F @ Nov 18 2009, 11:01 AM)

Mi-a parut foarte rau ca nu au aparut, pana acolo incat am fost pe punctul sa renunt la colaborarea cu aceasta revista

as vrea sa mentionez ca nici pentru articolul din "Rost", ca si nici pentru articolul din "Ziarul Financiar" ori pentru cel din "Observatorul militar", toate despre centenarul Arnal, NU AM LUAT NICIUN BAN.

1. Nu este cazul, si-au îndeplinit promisiunea de publicatie.

2. Pentru ca ai facut-o în primuml rând pentru tine si pentru toti care mai viseaza admirând desenele lui Arnal.

3, care nu are nimic de a face cu cele de mai sus, am fotografiat articolul în care se scrie despre decesul sotiei sale, Denise. L-am pus pe Ziglotron - l’Année Arnal !
« Next Oldest | Totul despre Pif Gadget | Next Newest »

Topic OptionsPages: (8) « First ... 6 7 [8] 

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1543 seconds | Archive