| · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Arthur |
Posted: Oct 2 2009, 08:42 PM
|
|
Editor Group: Members Posts: 741 Member No.: 3 Joined: 7-February 09 |
Cine ne mai spune care a fost primul lui Pif?
|
| Marcu |
Posted: Oct 3 2009, 05:35 AM
|
||
|
Editor Group: Members Posts: 655 Member No.: 14 Joined: 4-March 09 |
cine intreaba |
||
| pifou |
Posted: Oct 4 2009, 12:39 AM
|
|
Editor Group: Members Posts: 152 Member No.: 7 Joined: 9-February 09 |
1052
|
| Arthur |
Posted: Oct 8 2009, 05:33 PM
|
||
|
Concretpifou ... Niciun comentariu, nicio nostalgie, nicio amintire, macar un mic glop. |
||
| pifou |
Posted: Oct 8 2009, 06:13 PM
|
||
|
Editor Group: Members Posts: 152 Member No.: 7 Joined: 9-February 09 |
Pai nu, ca am raspuns exact la intrebare Amintirea cea mai veche e o plansa din Placid si Muzo de prin 1967 (numarul nu l-am putut tine minte niciodata). E cu macaroane. Muzo le gateste, Placid apuca un capat sa guste, insa cum era o singura macaroana foarte lunga, manca tot. Muzo, infometat, gateste alta portie, de data asta le taie, insa Placid le inoada, ca lui ii plac macaroanele lungi. |
||
| Arthur |
Posted: Oct 10 2009, 05:27 PM
|
||||
|
Chiar m-ai facut curios si am sa caut numarul cu pricina. Nu-ti mai spun ca mi s-a facut, subit, dor de o portie de macaroane ... "innodate" cu niste branza de oaie. Sper sa nu-i fac pofta si amicului Placid. |
||||
| concretramirez |
Posted: Oct 15 2009, 09:23 AM
|
|
Editor Group: Members Posts: 296 Member No.: 15 Joined: 7-March 09 |
Nu am cum sa nu recunosc, deoarece primul Pif cu care am facut cunostinta a avut un impact foarte puternic asupra mea. Era al varului meu, tiaca-su fusese in Franta si adusese acel specimen ciudat de element atat de viu colorat, cu niste "chestii" pe coperta imbracate in muschetari care se duelau, parca ieseau din coperta. Dinamismul era in floare...
Mirosul paginilor mi-a ramas iremediabil de atunci incrustat in sistemul nervos si stiu ca ochii s-au dilatat nepermis de mult, mainile devenind ventuze pe coperti. Momentul e marcat cu siguranta in istoria personala deoarece nu pot sa uit ca var-miu (mai mic cu un an), dupa ce zbiera ca un apucat ca "e al meu!" m-a trezit brusc din reverie cu cu o sfichiurie de "Ceva" peste nas. Nu fusese nici o parere... facusem cunostiinta cu primul gadget din viata mea al revistei Pif. Bineanteles ca mintea s-a blocat din nou, si nu intelegeam ce arma secreta fusese intrebuintata. Dupa mai multe atacuri la baionteta suportate, am inteles ca era un fel de sabie de hartie care se desfacea si se plia. De atunci, s-a aprins un beculet... P.S. Dupa ceva timp, i-am furat Pif-ul. Gadget-ul a ramas la el. |
| Leo |
Posted: Oct 17 2009, 07:52 PM
|
||
|
Editor Group: Members Posts: 65 Member No.: 24 Joined: 15-August 09 |
Nici ca se putea un omagiu mai frumos adus primului Pif |
||
| Placid |
Posted: Oct 19 2009, 10:14 PM
|
||