Mobius

InvisionFree - Free Forum Hosting
Free Forums. Reliable service with over 8 years of experience.

Learn More · Register for Free
Welcome to Mobius. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


Please Support Our Mobius Affiliates
| Adult DVD Empire | Amazon.com | Amazon.co.uk | buy.com | DVD Empire | DVDPlanet.com | RBCMP3.com | YesAsia |


 

 Threads not being shown as "read"
Bill Picard
Posted: Mar 21 2012, 12:54 PM


Mobian


Group: Members
Posts: 1,038
Member No.: 32
Joined: 17-October 04



The past few days or so, my computer doesn't seem to be registering when I've read a post/thread, not greying it out. The only way I can grey out all threads is by clicking the "Mark all forums as read" link. I'm using Firefox 11.0 and haven't changed my cookies settings at all. Anyone know why this would be happening?
Top
Dave Garrett
Posted: Mar 21 2012, 08:08 PM


Mobian


Group: Moderators
Posts: 640
Member No.: 14
Joined: 17-October 04



Not sure, but I've observed something similar for a long time. On the "home page" for each forum, threads show up as read after I've read them, navigated to another page, and then navigated back, but the "IPB" icons on the main Mobius page still indicate that there are unread threads/posts within a forum. Using the "Mark all" link clears that up.

It's likely some sort of cookie issue, but like you I'm at a loss to explain it. I'm using Chrome more often than not these days, but do alternate back and forth between it and Firefox 10.0.2.
Top
Bill Picard
Posted: Mar 22 2012, 08:07 AM


Mobian


Group: Members
Posts: 1,038
Member No.: 32
Joined: 17-October 04



Thanks, Dave. As of this morning it seems to have fixed itself just as mysteriously, so who knows. I'll chalk it up to one of those inexplicable hiccups machines often get.
Top
InvisionFree - Free Forum Hosting
InvisionFree gives you all the tools to create a successful discussion community.
Learn More · Sign-up for Free

Topic Options



Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0621 seconds | Archive