| · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() ![]() ![]() |
| Cloudy This Morning |
Posted: Dec 15 2006, 09:06 PM
|
|
Administrator Group: Admin Posts: 234 Member No.: 1 Joined: 12-December 06 |
Here's Samotářka, in which I always imitate Lucie Bílá and Leona Machálková, and therefore my voice is as low and grainy as it could possibly ever get. As Éponine should be!
http://www.megaupload.com/?d=FUN7RK2L My voice cracked a few times, staying that low, but for the most part it worked! Nowhere near as good as the above mentioned ladies, but, I can deal with it. And here are the lyrics, so everyone can get a grip on Czech pronunciation! Já samotářka samotná jdu noci vstříc a šeru koutů A otisk sejmu představám a pochytám je do kornoutů A náhle aniž vím, už mi nic nechybí, jsem s ním... Já samotářka najednou se samotou se vypořádám On vlastně vůbec netuší, že potají mu z ruky hádám Co má se mu kdy stát, a co můj nejdražší má rád... Má tak rád Když s úsměvem ho vítám... Když jdem tmou A nábřeží už dřímá... Je nesvůj Když den mě neobjímá... A jeho drobných něžností se sotva dopočítám... Když pak mží Tak on mě pláštěm chrání... Zmokne sám Když přenáší mě louží... Jen se dotknem A vím jak po mě touží... Snad nosil by mě na rukou v tom dešti do svítání... Tohle já si jen tak nalhávám Sama mluvím se sebou i tentokrát Beznaděj, jen sebeklam, to znám Jenže já věřím v slůvko snad Když svítá A mlha zvolna stoupá Když je déšť a s ním i on se ztrácí Dům z karet se rozpadá a kácí Zas na světě jsi samotná, co naděláš ty hloupá Sen končí Proč já se tomu bráním? Příběh můj je přeludem, jen zdáním Co na tom, jdi samotářko za ním S tou věčnou touhou po něčem, co nemůže ti dát Má lásko... Má lásko... Má lásko... Proč jinou máš tak rád? BTW!!!! : this site won't let me correctly perform some Czech characters, so here is what they SHOULD be : š = right, actually ž = right č = a 'c' with a 'v' over it, like the two above ř = an 'r' with a 'v' over it ě = an 'e' with a 'v' over it ď = d' ť = t' ů = a 'u' with a small, open circle over it |
![]() |
![]() ![]() ![]() |